Használtautó felvásárlás Veszprém márkafüggetlenül

Autófelvásárlás helyi kiszállással, készpénzért, Veszprém megyében!

Használt autók felvásárlása márkától függetlenül, Veszprém, Pápa, Ajka és Balatonfüred vonzáskörzetében!

Értékbecslés és készpénzes adásvétel, akár 24 órán belül!

Szeretné eladni 2005. után gyártott autóját? Keressen meg minket! Díjmentes helyszíni kiszállást, állapotfelmérést és értékbecslést vállalunk Veszprém vonzáskörzetében, Pápán, Ajkán, Várpalotán, Tapolcán, Balatonfüreden vagy akár Balatonalmádiban is.

Szeretne reális, az aktuális piaci árfolyamnak megfelelő, korrekt árat kapni autójáért?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal telefonon, e-mailben, vagy töltse ki a weboldalunkon található űrlapot és mi visszahíjuk Önt! Elektronikusan is kérhet árajánlatot. Csak adja meg a szükséges információkat weblapunkon, töltse fel az autójáról készült képeket és mi felhívjuk Önt készpénzes ajánlatunkkal.

Akár hitellel terhelt autót is!

Nem csak magánszemélyektől vásárolunk! Mindenkinek tudunk kedvező ajánlatot adni, legyen a gépjármű akár magánszemély tulajdona, akár egy céges flotta része. Az egyetlen lényeges kritérium: kizárólag 2005. után gyártott autókra adunk árajánlatot.

Ha autója hitellel terhelt, akkor is bátran hívhat minket. Szakembereink házhoz mennek, felbecsülik autójának értékét és megegyezés esetén készpénzben fizetnek. A papírmunkát is ránk bízhatja.

Akár 24 órán belül továbbadhat autóján, amit közvetlenül az adásvétel után el is szállítunk. Szeretne időt spórolni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Márkafüggetlenül!

Nálunk nem számít az autó márkája. Mi minden gépjármű esetében tudunk reális árajánlatot adni. Lehet Opel, Audi, Suzuki vagy Ford, minket bátran kereshet. A típus szintén nem akadály, lehet személyautó, kisteherautó, haszongépjármű. Tapasztalt szakembereink minden esetben el tudják végezni az értékbecslést és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Autója sérült, valamilyen hibája van, netán már lejárt a műszakija? Számunkra egyik sem akadály. Ha 2005-nél nem régebbi, akkor minket érdekel. Veszprém megye egész területén díjmentesen kiszállunk Önhöz.

Felkeltettük érdeklődését?

Nincs más dolga, mint munkatársunkat hívni a weboldalunkon megadott telefonszámon, vagy kitölteni  űrlapunkat és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt. Intézze autójának eladását kényelmesen, otthonról!

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért!
 • Adás-vételi szerződést kötünk, ott helyben.
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés.
 • Minden 2005. után gyártott márka és típus érdekel.
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk.
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb.
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges.
 • Lejárt műszaki engedéllyel rendelkező autókat is veszünk.
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel!

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.