Suzuki - Használt autó felvásárlás

SUZUKI – ott robog az összes kontinensen

A Suzuki a világ egyik legismertebb személyautókat és motorkerékpárokat gyártó japán vállalata, amelyet 1909-ben alapítottak. Bár a cég szövőszékek gyártásával kezdte és csak 1955-ben készítette el az első autóját, az évek folyamán meghódította a világot és napjainkra a 12. legnagyobb személygépkocsi gyártóvá vált. Mára a Suzukik már ott robognak minden kontinens útjain.

A mi autónk

A Suzuki Magyarországon már a rendszerváltás óta jelen van és egyike volt az első külföldi autógyártó vállalatoknak az országban. 1991-ben Esztergomban alapított üzemet és vált a magyar autógyártás egyik sarokkövévé, ahonnan 1992-ben gördült ki az első, 2006-ban az egymilliomodik, 2017-ben pedig a hárommilliomodik személyautó.

Az üzem máig működik és a Suzuki legújabb modelljeit készítik itt, amelyeket a világ minden tájára exportálnak. Haladva napjaink trendjeivel és az autóipar felé támasztott elvárásokkal, a Suzukinál is megjelentek a termékpalettán hybrid és teljesen elektromos autók is.

A legnépszerűbb

Az esztergomi üzem megnyitása után, az itt készült személyautók alacsony árának, megbízhatóságának és alacsony karbantartási költségeinek köszönhetően

a Suzuki hamar Magyarország egyik legnépszerűbb autómárkája lett.

A 90-es évek elején a legtöbb újonnan eladott autó már Suzuki volt az országban és népszerűségét a mai napig megtartotta, az autósok szívesen vásárolnak új vagy használt Suzukikat is. Legyen az Swift, Ignis, WagonR+, Splash, SX4 vagy Vitara, minden Suzuki modellből napjainkban is ezrével találunk a magyar utakon.

Mi az RS-nél is foglalkozunk Suzuki modellek felvásárlásával, még akkor is, ha az autó hitellel terhelt, lejárt műszakis, sérült, esetleg motorhibás.

Eladná?

Van egy Suzukija, eladná, de

nem szeretne sokat vesződni az eladással, hirdetést feladni és a komolytalan vevőkkel alkudozni?

Lehet akár Swift, Ignis, WagonR+, Splash, SX4, Vitara vagy Jimny, mi minden 2005. után gyártott típust felvásárolunk, akár benzines, dízel vagy hybrid. Keressen meg minket! Hívja szakemberünket, vagy kérjen árajánlatot a weboldalunkon keresztül.

Tőlünk készpénzes ajánlatot kap és ki is megyünk Önhöz. Ha szeretné kényelmesen, otthonában, készpénzért eladni használt autóját, csak vegye fel velünk a kapcsolatot!

A fotó a Pixabay-ről került letöltésre, AutoPhotography felvétele.