Használt autó felvásárlás Kaposvár

Használt autó-felvásárlás Somogy megyében, készpénzért!

Helyszíni autófelvásárlás Kaposvár, Balatonlelle, Marcali és Siófok vonzáskörzetében!

Készpénzes használtautó felvásárlás akár 24 órán belül!

Szeretné kényelmesen, hirdetésfeladás nélkül, reális, elfogadható áron eladni 2005-nél nem régebbi használt személyautóját, kisteherautóját vagy haszongépjárművét? Csupán egyetlen teendője van: Hívja munkatársunkat vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül!

Somogy megye egész területén vállalunk kiszállást, legyen az eladó autó Kaposváron, Siófokon, Marcaliban, Barcson, Nagyatádon, Balatonbogláron vagy akár Csurgón.

A helyszínen végezzük az értékbecslést, készpénzes árajánlatot teszünk és közvetlenül az adásvétel után elszállítjuk a gépjárművet.

A folyamat

Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a gépjármű eladása Önnek a lehető legkevesebb idejébe kerüljön. Nincs más dolga, mint leülnie a kanapéra, tárcsáznia a telefonszámunk és egyeztetnie munkatársunkkal.

Ami utána következik:

 1. Szakembereink a lehető leghamarabb – akár 24 órán belül – kiszállnak Önhöz.
 2. Felbecsülik autójának értékét.
 3. Árajánlatot adnak.
 4. Elvégzik a szükséges papírmunkát.
 5. Az adásvétel megkötése után azonnal, készpénzben fizetnek.
 6. Elszállítják autóját.

Bármilyen márkájú 2005. után gyártott személygépkocsit, kisteherautót, haszongépjárművet felvásárolunk. Lehet Opel, Audi, Suzuki vagy akár Ford.

Minket akkor is bátran kereshet, ha az eladni kívánt gépjármű hitellel terhelt, sérült vagy már lejárt a műszakija. Nem akadály az sem, ha az autó nem magánszemély tulajdonában van. Céges flottába tartozó gépjárműveket is felvásárolunk, korrekt áron, készpénzért.

Érdekli?

Ha felkeltettük az érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megadott telefonszámon, e-mailben vagy töltse ki űrlapunkat és mi visszahíjuk Önt. Weboldalunkon keresztül árajánlatot is kérhet. Csak töltse fel az eladó autóról készült képeket, adja meg a kért információkat és küldje be nekünk. Mi a lehető leghamarabb feldolgozzuk kérését és megkeressük egy korrekt ajánlattal. Szeretné akár 24 órán belül eladni autóját? Akkor RS Autófelvásárlás!

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért!
 • Adás-vételi szerződést kötünk, ott helyben.
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • Minden 2005. után gyártott márka és típus érdekel.
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb!
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges.
 • Lejárt műszaki engedéllyel rendelkező autókat is veszünk.
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel.

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.