Használt autó felvásárlás Pest megyében

Készpénzes, helyszíni használt autó felvásárlás azonnali szerződéskötéssel! Gödöllő, Vác, Budaörs, Szigetszentmiklós, Cegléd, Szentendre? Ahol Önnek kényelmesebb, nekünk mindegy.

Használt autó felvásárlás Pest megye egész területén készpénzért, a legjobb napi áron.

Kössön velünk autó adás-vételi szerződést még ma használt autójára!

Szeretné a legjobb árat kapni autójáért? Mi nem húzunk határokat! Állapottól függően ám típusától függetlenül megvásároljuk használt gépkocsiját. 

Akár azonnal szerződést is köthetünk.

Készpénzes, helyszíni autó adás-vétel korrekt feltételekkel egész Pest megyében az Önnek legelőnyösebb, napi árfolyamon.

Küldjön egy fényképet autójáról, adja meg elérhetőségeit, mi pedig visszahívjuk Önt. Így azonnal látni fogja, hogy valóban jó árat kínálunk autójáért. A személyes megtekintést követően akár azonnal megvesszük 2005. után gyártott autóját a helyszínen, készpénzért!

Időt is spórolna?

Azonnal el szeretné autóját, de nem akar foglalkozni hirdetésekkel, soha véget nem érő időpontegyeztetésekkel?

Szakembereink már egy fénykép és néhány alapvető információ alapján is korrekt ajánlattal tudnak előállni, ugyanakkor ingyenesen megvizsgálják 2005. után gyártott autóját a helyszínen is, hogy korrekt, magas árat adhassunk Önnek.

Márkafüggetlenül érdekel minket minden gépkocsi és kisteherautó, legyen az Audi, Suzuki, Ford, Citroen vagy bármilyen más márkájú autó.

Lejárt műszaki? Hitel? Nem probléma!

Lejárt autója műszakija, vagy esetleg törött? Nem probléma! Nem vesződjön öreg autója műszaki vizsgájának megújításával, adja el, mi korrekt vételárral jutalmazzuk! Sérült autójáért valóban a legkorrektebb árat kaphatja kézhez! Készpénzben.

Céges, flotta autókat, kisebb haszongépjárműveket és akár tehergépjárműveket is vásárolunk. A legmagasabb napi piaci árat adjuk érte! Legyen a gépjárműve bárhol Pest megyében, mi érte megyünk, így még az elszállítással sem kell foglalkoznia.

Felkeltettük az érdeklődését?

Hívjon minket a megadott telefonszámon, vagy töltse ki az ajánlatkérési űrlapot és mi már hívjuk is Önt korrekt, piacképes ajánlatunkkal!

Akár még ma készpénzhez juthat autójáért Pest megyében, Gödöllőn, Szentendrén, Érden, Cegléden, Dunakeszin, Százhalombattán, Pilisvörösváron, Budaörsön, Biatorbágyon, vagy Pest megye egyéb településein.

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.