ford-logo

Miért vásároljuk fel a Ford típusú használt autókat?

Úgy vagyunk vele, hogy Fordból minden jöhet, ami használt autó. Lehet Mondeo, Fiesta, Focus, Kuga, S-MAX, Puma, Ecosport, Ranger, Edge, Escape nekünk mindegy. Készpénzért megvesszük. És most el is mondjuk, hogy miért.

Sok minden fontos egy használt autó megvásárlásakor, különösen, ha autófelvásárló az illető. Fontos szempontjaink vannak, hiszen nem mindegy, hogyan tudjuk aztán eladni a megvásárolt Fordot, mennyit kell rá feltételezhetően költeni.

A Ford gondolkodásáról

Az új Fordok szinte mindig tartalmazzák a legújabb technológiát. Így, még ha idősebb autót is vásárlunk, biztosak lehetünk benne, hogy évjáratának kiemelkedő tudású példányát fogjuk tudni megszerezni.

A Ford elég széles termékpalettával dolgozik. Így szinte teljesen lefedi az autóvásárlói piac igényeit. A Fiestának, Kugának, Mondeonak, S-MAX-nak, Focusnak mindig meg lesz az értéke.

Az általunk korábban felvásárolt használt kocsikban azt szerettük, hogy mechanikailag koruknál jobb állapotban voltak és ha valamit mégis cserélni kellett rajta, akkor mindig találtunk hozzá megfelelő alkatrészt.

Nem véletlen, hogy mi is kiemelten magas árat fizetünk érte, hiszen tudjuk, hogy ha elvégezzük rajta azokat a javításokat, melyeket az előző tulajdonosnak már nem érte meg megcsináltatni, mi akkor is értékesíteni fogjuk tudni a gépjárművet.

Így mindenki jól jár, de különösen Ön. Lássuk, hogy miért!

Ha eljött az idő, hogy eladja Fordját

Akinek Fordja van, hamar megszokja a jót. Előbb-utóbb eljön az idő, hogy szeretnénk a Ford minőséget tovább élvezni a legújabb technológia vívmányai mellett és korábbi autónkat, legyen bár szó Kugáról, Focusról, Fiestáról, S-MAX-ról, szeretnénk lecserélni.

Mire számíthat, mint eladó? Elsősorban valóban komoly érdeklődőkre. Aki felhívja, ő biztosan meg szeretné venni autóját, kevesebb lesz a „csak érdeklődöm” típusú megkeresés.

Mi, például, ha egy Fordot kínálnak nekünk megvételre, akkor csak bekérünk 4-5 fotót és már megyünk is érte. Az eladó, csak megadja azt a helyet, ahol szeretné megmutatni nekünk az autót. Sokszor még aznap fel is keressük és a biztonság kedvéért már visszük is magunkkal a gépjármű vételárát készpénzben.

Ha a használt autó megtetszik nekünk, és ez egy Fordnál szinte biztos, akkor azonnal megírjuk az adás-vételi szerződést, kifizetjük a vételárat és el is visszük a kocsit. Így a lehető leggyorsabb, a legjobb árat kapta és ráadásul szinte azonnal értékesíteni tudta használt autóját.

Fontos, hogy mivel ezt a márkát kifejezetten preferáljuk, így akkor is megvesszük 2005 után gyártott autóját, ha hitel van rajta, vagy törött, esetleg üzemképtelen.

Hívjon minket most, ha eladó Kugája, Mustángja, Focusa, Edge, Fiestája, S-MAX-a, Escape-je van: +36 70 293 5555