Használtautó felvásárlás Szolnokon kiszállással készpénzért

Nekünk autója és bizalma egyaránt sokat ér! Lejárt műszaki? Törött, sérült, hibás hitellel terhelt gépjármű? Nem probléma Jász-Nagykun-Szolnok megyében sem! Korrekt feltételeket és a legmagasabb napi árat kínáljuk autójáért.

Használt autó felvásárlás Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon, Kisujjszálláson, Jászberényben, Tiszafüreden. Kíváncsi, hogy mennyiért?

Előzetes ajánlat, helyszíni felmérés, készpénzes, azonnali fizetés

Nekünk autója és bizalma egyaránt sokat ér! Keressen meg minket és biztosítjuk, hogy készpénzes ajánlatunkkal a legmagasabb napi piaci áron fogja autóját értékesíteni.

Kíváncsi, mennyit érhet 2005. után gyártott használt autója? Hívjon, tegyen próbára minket!

Lejárt műszaki? Törött, sérült, hibás gépjármű? Váltsa készpénzre az autófelvásárlónál!

Szakembereink házhoz mennek, ahol ingyenes helyszíni szemrevételezést követően versenyképes vételi ajánlatot tesznek használt, eladni kívánt gépjárművére Jász-Nagykun-Szolnok megye egész területén. Szolnokon és vonzáskörzetében, Jászberényben, Törökszentmiklóson, Karcagon, Mezőtúron, Kisújszálláson és Tiszaföldváron is.

Hitellel terhelt gépjárművét most a hitel összegének függvényében, garantáltan a legjobb napi piaci áron vesszük át.

2005 után gyártott használt, akár céges autóját egyeztetés után a helyszínen megvásároljuk Öntől. Megbízható üzleti partnerként számunkra éppúgy fontos a kedvező ár, mint az ügyfeleink elégedettsége. Forduljon hozzánk bizalommal Jász-Nagykun-Szolnok megyében is!

Kérésre bárhová kimegyünk Önhöz, akár munkaidőn túl is, hogy kényelmesen és korrekt feltételek mellett tudja eladni használt autóját. Ki sem kell mozdulnia otthonából, mi az RS-nél a legelőnyösebb ajánlattal és a leggyorsabb, akár 24 órán belüli adás-vétellel állunk rendelkezésére!

Ha a legjobb feltételekkel, a legjobb napi árfolyamon szeretné eladni gépjárművét, ne habozzon, keressen meg minket, kérje ajánlatunkat még ma, hiszen kollégáink minden megkeresésre pár órán belül válaszolnak.

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.