Használt autó felvásárlás Debrecen és környéke

Annak állapotától függetlenül, minden típusú 2005. után gyártott használt gépkocsit felvásárolunk Hajdú-Bihar megyében! Szakembereink házhoz is mennek Debrecenben és Hajdú-Bihar megye egész területén, hogy készpénzért vásároljuk meg eladni kívánt használt autóját.

Használtautó felvásárlás Hajdú-Bihar megyében, Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Hortobágy és Berettyóújfalu vonzáskörzetében. Készpénzes ajánlat akár órákon belül!

Készpénzes, azonnali fizetés a helyszíni autófelmérés után!

Autója eladásán gondolkodik, de nem bízik a bizományi értékesítőkben? Azonnal kellene a pénz? Már Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és vonzáskörzetében, valamint a megye egész területén is választhatja a személyes, helyszíni használt autó felvásárlást!

Eljárásunk szakszerű, gyors, személyre szabott és megegyezést követően a helyszínen azonnal pénzéhez juthat.

Márkafüggetlen autófelvásárlás Debrecen

Válassza gépjárműve márkájától, típusától és állapotától függetlenül ez a korrekt és egyszerű adásvételi formát, mert mi garantáltan mindig az Önnek legelőnyösebb napi árfolyamon vesszük át autóját egész Hajdú-Bihar megyében, ahol Önnek a legkényelmesebb.

Nem kell behoznia!

Eladná autóját, de nem akar a hirdetéssel és a komolytalan vevőkkel bajlódni? Szakembereink szükség szerint akár házhoz is mennek, ahol egy helyszíni szemrevételezés után, megteszik személyes ajánlatukat gépjárművéért.

Ön ezzel időt és pénzt spórol, hiszen egy önnek kedvező helyszínen, akár otthonában, a napi piaci árat fogja kézhez kapni autójáért. Készpénzben.

Nálunk autója sokat ér!

Adja el nekünk műszaki hibás, sérült vagy akár lejárt műszakis gépjárművét is a legjobb feltételek mellett! Választását minden esetben korrekt vételárral jutalmazzuk!

Amennyiben eladni kívánt használt gépjárműve hitellel terhelt, akkor se fájjon a feje! Amennyiben a hitelösszeg alacsonyabb, mint a gépjármű aktuális piaci ára, keressen minket bizalommal, mi pedig akár 24 órán belül megtesszük Önnek ajánlatunkat!

Céges autók, kisteherautók vétele

Használt céges autóját, haszongépjárművét, vagy kisteher-gépkocsiját szeretné eladni? Forduljon hozzánk bizalommal, egyeztetés után, autóját szemrevételezve tesszük meg meggyőző ajánlatunkat.

Megbízható magyar autókereskedők vagyunk után gyártott használt gépjárművéért cserébe készpénzt adunk a kezébe Hajdú-Bihar megye egész területén. Amennyiben meggyőzték ajánlataink, a további részletekért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén és mi megkeressük Önt egy versenyképes vásárlási ajánlattal!

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.