Készpénzért használt autó felvásárlás Székesfehérváron, Dunaújvárosban is!

Amit kínálunk: a legjobb árak, adás-vételi szerződés és tisztességes folyamat.

Amit keresünk Fejér megyében is: 2005. után gyártott, eladó használt autók, márkafüggetlenül, akár lejárt műszakival vagy törötten is. Keressen még ma!

Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Velencén, Martonvásáron és vonzáskörzeteikben, Fejér megye egész területén házhoz megyünk, hogy készpénzért, a legjobb áron vásároljuk meg használt személygépkocsiját.

Helyszíni autófelmérés után azonnali fizetés készpénzben!

Magyarországon az emberek egyik legértékesebb tulajdona az autó. Szeretjük őket, kötődünk hozzájuk, egyszer azonban mégis elhasználódnak és akkor menniük kell, mert teherré válnak. Szeretné autójának tényleges piaci értékét a kezébe kapni az adás-vétel után?

Használt autók vétele kiszállással Fehérváron

Igen, jól látja, már Fejér megye egész területén jelen vagyunk, hogy akár már ma egyszerűen és gyorsan felvásárolhassuk Öntől eladni kívánt használt autóját.

Székesfehérváron és vonzáskörzetében, Dunaújvárosban, Móron, Sárbogárdon, Bicskén, esetleg Gárdonyban él? Nekünk nem probléma! Ki sem kell mozdulnia otthonából, mi az RS-nél a legelőnyösebb ajánlattal és a leggyorsabb, akár 24 órán belüli adás-vétellel állunk rendelkezésére!

Márkától, típustól függetlenül érdeklődünk minden iránt!

Nem nézzük, mit mutat a kilométeróra, sem azt, hogy lejárt-e a műszaki.
Márkájától és állapotától függetlenül, készpénzért vásároljuk fel 2005. után gyártott használt gépjárművét Fejér megye egész területén. Ha megszabadulna felesleges gépjárművétől, hívjon minket, mi pedig nem hagyjuk Önt cserben!

Becsületes árat adunk kocsijáért

Bővült a család? Időszűkében van? Netán csak nincs kedve hirdetni és autópiacokra hordani eladni kívánt gépkocsiját? Semmi probléma! Megoldjuk, kérésre mi megyünk házhoz, Önhöz!

Szemrevételezés után minden esetben egy olyan kihagyhatatlan és teljesen korrekt napi piaci vételárat kínálunk fel, amelyért könnyebb szívvel fog megválni a család régi, megszokott négykerekű kedvencétől.

Autók felvásárlása azonnal

Célunk, hogy nyugodt szívvel válhasson meg használt autójától vagy épp haszongépjárművétől Fejér megye bármelyik településén, abban a biztos tudatban, hogy ajánlatunk elfogadásával nem kevés időt és pénzt takarított meg. Mi céges autóflottájára is reális és maximálisan korrekt árajánlatot teszünk.

Megtisztelésnek vesszük, ha felhív, rászolgálunk bizalmára!

Kérjen ajánlatot írásban űrlapunk kitöltésével, vagy ha helyszíni, azonnali, készpénzes felvásárlásról álmodik, akkor további információkért érdeklődjön még ma szakértő kollégáinknál telefonos elérhetőségünkön!

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.