Használtautó felvásárlás Csongrád megye, Szeged, Makó

Készpénzes, azonnal fizető vevőről álmodik? Itt vagyunk! Használtautója felvásárlása kp. Csongrád megyében Szegeden, Makón, Hódmezővásárhelyen kiszállással

Használt autó felvásárlás Csongrád megyében Szeged és vonzáskörzetében, készpénzért.

Készpénzes, azonnal fizető vevőről álmodik? Itt vagyunk!

Használt autója eladását akár már otthonából is intézheti, Csongrád megyében Szeged és vonzáskörzetében, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Makón, Csongrádon, Sándorfalván és Kisteleken is házhoz megyünk.

1. Sem ideje, sem kedve autójának eladását hónapokig elhúzni?

2. Szeretné, ha autójának tényleges piaci értékét kapná kézhez?

3. Megspórolná magának a rengeteg utána járást és hirdetésfeladásokat?

Az autófelvásárlás egyszerűen és gyorsan megoldható Csongrád megyében Szeged és vonzáskörzetében, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Makón, Csongrádon, Sándorfalván és Kisteleken is! Házhoz megyünk bárhova.

Mit nyújthatunk Önnek? Helyszíni használt autó felvásárlást, hogy ki se kelljen mozdulnia a szobából, hiszen nekünk az Ön ideje is pénz.
Amennyiben autóbeszámítás előtt áll, vagy eladná használt autóját, gondoljon ránk! Mi a legelőnyösebb ajánlattal és a leggyorsabb-, akár 24 órán belüli adás-vétellel állunk szolgálatára Csongrád megyében Szeged és vonzáskörzetében, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Makón, Csongrádon, Sándorfalván és Kisteleken is!

Gépjárműve állapotától függetlenül, minden típusú- és korú gépkocsit felvásárolunk.

Gyorsan van szüksége a vételárra? Az is megoldható, az azonnali készpénzes autófelvásárlással nem csak időt-, de egy pénzt is spórolhat, hiszen nálunk már 24 órán belül a legjobb napi árat kaphatja kézhez használt autójáért!

Öreg, forgalomképtelen autót is veszünk

Amennyiben korosodó, vagyis 2005 után gyártott, lejárt vizsgás, vagy épp üzemképtelen az eladni kívánt gépjárműje ránk akkor is partnerként gondolhat, hiszen mi a helyszíni szemrevételezés után bármilyen korú és állapotú is az autója, a piac legmagasabb napi vételárajánlatát tesszük meg Csongrád megyében Szeged és vonzáskörzetében, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Makón, Csongrádon, Sándorfalván és Kisteleken is. Ha kell az elszállítás is a mi gondunk!

Suzuki, Lada, Skoda, Opel, VW, szóval bármilyen márka felvásárlása

Ha helyszíni, azonnali, készpénzes felvásárlásról álmodik, akkor keressen meg minket az alábbi telefonos elérhetőségek egyikén. minél előbb hív, annál hamarabb megtudja, hogy mennyi készpénzt kaphat a kocsijáért.
Ha jó ajánlatra vár, eljött az idő!

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.