Használtautó felvásárlás Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc

A felvásárló házhoz jön: Használt, törött, régi és hiteles autók vétele értékbecsléssel a helyszínen készpénzért. Márkától függetlenül.

Használtautó felvásárlás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc, Sárospatak, Sátoraljaújhely teljes vonzáskörzetében készpénzért, gyorsan

Amit kínálunk, helyszíni autóbecslés és piacképes napi ár készpénzben.

Mi minden típusú 2005 után gyártott gépkocsit felvásárolunk, állapottól függetlenül.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, amellyel akár 24 órán belül maximálisan piacképes árat kaphat használt autójáért!

Autófelvásárlás készpénzért Miskolcon!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc teljes vonzáskörzetében, Ózdon, Kazincbarcikán, Mezőkövesden, Tiszaújvárosban, Sátoraljaújhelyen és Sárospatakon is házhoz megyünk, hogy az Önnek legelőnyösebb áron vegyük meg autóját. Hihetetlenül hangzik? Mégis igaz!

Bármilyen kocsi érdekel

A gépjármű állapotát helyszínen felmérve, a vételárra gyors és korrekt ajánlatot teszünk, hogy akár már a helyszínen, a legjobb napi árfolyamon adhassa el autóját. Miért is várna rá napokat?

Régi autóját adja el akár most, a legjobb és legkifizetődőbb ajánlatért, mit a piacon kaphat!
Nekünk a lejárt műszaki sem akadály.

Sőt, amennyiben autója részben törött-, vagy sérült, az sem probléma, motorhibás autókat is felvásárolunk az egész ország területén, így Ön is azonnal, már a helyszínen pénzhez juthat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc teljes vonzáskörzetében, Ózdon, Kazincbarcikán, Mezőkövesden, Tiszaújvárosban, Sátoraljaújhelyen és Sárospatakon is kimegyünk Önhöz, ahova kell.

Az autója lízingelt, netán hitellel terhelt? – megvesszük!

Nem számít, amennyiben a hitel összege kevesebb, mint autójának jelen piaci ára, akár már 24 órán belül kezében lehet az a vételár, megszabadulhat a banktól.

Mi minden esetben olyan árat kínálunk, amiért érdemes lesz megválni használt haszongépjárműveitől, céges autóitól Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc teljes vonzáskörzetében, Ózdon, Kazincbarcikán, Mezőkövesden, Tiszaújvárosban, Sátoraljaújhelyen és Sárospatakon is kiszállással dolgozunk, nem Önnek kell idejönni, hanem mi megyünk, ha megtisztel a hívásával.

Használt, törött, régi és hiteles autók vétele.

Elérhet minket, ha kitölti az oldalunkon található űrlapunkat még ma, vagy telefonál. Szakértő csapatunk mindig piacképes ajánlattal várja jelentkezését! Kérdezzen és mi megadjuk a választ mindenre.

Miért válasszon minket? 

 • A legjobb árat adjuk autójáért
 • Azonnali adás-vételi szerződés megkötése
 • Készpénzben fizetünk, nem bizományos értékesítés
 • 2005 után gyártott minden márka és típus érdekel
 • Céges gépkocsit, kistehetautót is veszünk
 • Kimegyünk Önhöz, így kényelmesebb
 • Hitellel terhelt autó eladása is lehetséges
 • Lejárt műszakis kocsikat is veszünk
 • Sérült, törött, motorhibás is érdekel

Ajánlatkérés  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Keressen minket! A telefont azonnal felvesszük, ha e-mailben keres meg minket, kérjük, hogy írja le autóját (márka, évjárat, szín, sérülések, stb.) és küldjön róla fényképet.