használt autó felvásárlás

Autófelvásárlás Magyarországon szokatlanul jó áron

Használt autó felvásárlás ritkán zajlik ilyen könnyedén és ennyire gyorsan.

A folyamat azzal indul, hogy megkeres minket. Ez egy fontos lépés, a bizalom jele, amit mi értékelünk is.

Fontos, hogy az autóeladás legegyszerűbb módja annak, hogy megkeressen minket az, ha az „Ajánlatkérés” oldalon elküldi nekünk autója fotóit. Képekre van szükségünk a gépjárműről elölről, hátulról, mindkét oldalról és belülről is. 

Ha így tesz, akkor akár perceken belül, de 24 órán belül mindenképpen felhívjuk egy olyan árral, melyet nem kap meg más autófelvásárlótól.

Ha tetszik az ajánlatunk, akkor Önnek meg sem kell mozdulnia. Mi oda megyünk használt autójáért, kisteherautójáért ahova mondja. Ennél kényelmesebb módja nincs az autó eladásnak!

A helyszínen megnézzük az autóját élőben is és ha megegyeztünk az árban, akkor pár perc alatt már kezébe is veheti használt autója vételárát készpénzben.

Sőt! Azonnal alá is írhatjuk az adás-vételi szerződést is. Így a papírmunkával is végezni tudunk még az Ön által megadott helyszínen. 

És hogy teljes legyen a használt autó adás-vétel azonnal elszállítjuk a gépjárművet, még akkor is, ha sérült, üzemképtelen, vagy lejárt a forgalmija.

A folyamat csak akkor hosszabb ennél, ha hitellel terhelt a kisteherautó, vagy gépkocsi. Ebben az esetben a bank felé még futnunk kell bár kört, de minket ez sem riaszt vissza, hogy megvegyük autóját.

IGEN, EZ ENNYIRE EGYSZERŰ! KERESSEN MINKET, KATTINTSON IDE!