Készpénzes autófelvásárlás

Töltse ki az űrlapot,
csatolja a fotókat,
már hívjuk is a legjobb készpénzes ajánlattal!  Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása

  Használt autókat vásárolunk és adunk el. Készpénzért.

  Sokféle megnevezéssel illethet minket: nepper, dealer, mi magunk a kereskedőt kedveljük leginkább és ezt is használjuk. Mert 2005. után gyártott, használt autókkal kereskedünk.

  Szeretjük az autókat és értünk is hozzájuk.

  Ismerjük a különböző gyártók modelljeit. Tudjuk az előnyeiket és ismerjük a gyenge pontjaikat. Nem is titkoljuk el ezeket, mert azt valljuk, az őszinteség a leginkább kifizetődő.

  Engedje meg, hogy röviden bemutassuk, hogyan dolgozunk!

  A folyamat azzal indul, hogy Ön megkeres minket. Ez egy fontos lépés, a bizalom jele, amit mi értékelünk is. Használt autója eladásának legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha az “Ajánlatkérés” oldalon elküldi nekünk autója fotóit. Az eladni kívánt gépjárműről elölről, hátulról, mindkét oldalról és belülről készített képekre van szükségünk, hogy felmérhessük annak állapotát. Minél jobb minőségű képeket küld, annál pontosabb képünk lesz eladni kívánt autójáról és annál pontosabb árat tudunk mondani.

  Ez ugyanis a következő lépés. A képek beérkezését követően akár perceken belül, de 24 órán belül mindenképpen felhívjuk egy olyan árral, amelyet nem kap meg más autófelvásárlótól.

  Amennyiben tetszik az ajánlatunk, akkor Önnek meg sem kell mozdulnia. Mi Magyarország területén oda megyünk használt autójáért, kisteherautójáért, ahová szeretné. Önnek sem autóznia, sem várakoznia nem kell. Ennél kényelmesebb módja nincs az autója eladásának!

  A helyszínen személyesen is megnézzük és megvizsgáljuk használt autóját és ha megegyeztünk az árban, akkor kezébe is veheti használt autója vételárát, készpénzben. Pár perc az egész.

  Sőt! Azonnal alá is írhatjuk az adás-vételi szerződést így a papírmunkával is végezni tudunk az Ön által megadott, Önnek szimpatikus helyszínen.

  Az sem okoz problémát, ha az eladni kívánt gépjárműve sérült, üzemképtelen, vagy lejárt a forgalmija.

  Az adás-vételt követően ezekben az esetekben is azonnal elszállítjuk a megvásárolt gépjárművet.
  Használt autó felvásárlás ritkán zajlik ilyen könnyedén és ennyire gyorsan.

  Autója hitellel terhelt? Ez sem okoz számunkra leküzdhetetlen problémát! Ez esetben a hitelintézettel (általában egy bankkal) folytatott ügyintézés némileg hosszabb folyamatot eredményez, ez azonban nem riaszt vissza minket attól, hogy megvegyük használt személygépkocsiját vagy kisteherautóját.

  Igen, ez ennyire egyszerű! Keressen minket bizalommal! Kattintson ide, töltse fel az autójáról készített képeket és hallgassa meg ajánlatunkat!